Άρτα: Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και γιος που αγνοούνταν – Έπεσαν σε χαράδρα

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης ενός 65χρονου καθηγητή Φυσικής και του 38χρονου γιου του, οι οποίοι αναζητούνταν από τις αρχές τα τελευταία 24ωρα. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, βρέθηκαν με το όχημα τους σε χαράδρα. 

Η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των δύο ανδρών θα ρίξει «φως» στις αιτίες που τους οδήγησαν στον θάνατο.

Το χρονικό

Ο 65χρονος βρέθηκε στη Λαμία την περασμένη Τετάρτη, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το γενικό νοσοκομείο, καθώς ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Όπως είχε μεταδώσει το Lamiareport o 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου στην 1,7 χ/θ Τυμφρηστού – Καρπενησίου, αλλά για καλή του τύχη, σταμάτησε 5-6 μέτρα κάτω από το δρόμο. Τότε δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ, του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές», καθώς πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του. Από εκείνο το σημείο τα ίχνη του 38χρονου και του 65χρονου πατέρα, έχουν χαθεί.

Η σύζυγος και μητέρα των αγνοουμένων, ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία, που έδωσε αμέσως σήμα σε όλες τις υπηρεσίες κατά μήκος της πιθανής διαδρομής αλλά και σε όμορες περιοχές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί